Borkel en Schaft - Dommelen - Valkenswaard
Raadsfractie Vitaal Lokaal
Peter van Steensel

Geboren en getogen in Valkenswaard. Drie kinderen en twee kleinkinderen die ook allemaal een toekomst willen, het liefst in Valkenswaard. In het verleden bestuurlijk actief bij verenigingen V.V. De Valk, Valkenswaardse Roller Club, schoolbestuur De Smelen / De Vlaswiek en voorzitter van Valkenswaardse Belangen. Een zeer brede werkervaring als manager in verschillende sectoren.

 

Na twaalf jaar als raadslid en fractievoorzitter voor Valkenswaard Lokaal in de gemeente Valkenswaard ben ik en zijn wij zeer gemotiveerd om veranderingen in het gemeentelijke bestuur in te zetten. Transparant, open en daadkrachtig besturen waarbij bij elk onderwerp alle belangen opnieuw gewogen worden voordat besluitvorming plaatsvindt. De mens centraal, met als stelregel 1 de mens 2 de stenen. De menselijke maat in besluitvorming zeer sterk te laten wegen. En inwoners ook na 16 maart betrekken bij besluitvorming.

 

Uw stem op Vitaal Lokaal is daarbij een belangrijke steun.

Foto's advertenties-01.jpg
Foto's advertenties-02.jpg
Jan Kerkhoff

De kennis en ervaring van Jan Kerkhoff zijn opgebouwd in diverse leidinggevende functies -zowel nationaal als internationaal - op het gebied van marketing services, direct marketing, sales promotion en advertising bij Philips, BASF en DAF Trucks.

Hij richtte in 1985 het bureau Stratics Marketing & Communications op dat zich snel ontwikkelde tot één van de toonaangevende communicatiebureaus in Zuid-Nederland.  

Jan Kerkhoff is in die periode jarenlang actief geweest in diverse marketing – en communicatie verenigingen zoals de VEA (landelijke brancheorganisatie) en Club Brabant (communicatievereniging Zuid-Nederland), waarvan ruim 4 jaar als voorzitter.

Eind 2000 startte Jan Kerkhoff Stratics Direct waarmee het accent werd gelegd op resultaat gerichte direct-marketing en -communications.

Sinds 2002 is Jan Kerkhoff actief in de Zorg, o.a. de Verstandelijk Gehandicapten sector.

Hij is jarenlang bestuurslid geweest van de landelijke VG vereniging VOGG – tegenwoordig KansPLus – en was enige jaren lid van de WMO adviesraad Valkenswaard.

Hij was tevens sinds 2008 lid van de Cliëntvertegenwoordigers raad van de grote zorgaanbieder in Zuid-Nederland, Lunet Zorg.

Sinds 2005 is Jan Kerkhoff projectmatig als adviseur werkzaam in de Vastgoedmarkt met name gericht op Woon-Zorg projecten.

Vanaf maart 2011 tot maart 2015 is Jan Kerkhoff, Statenlid geweest voor de Provincie Noord-Brabant.

Van 2015 tot 2017 is Jan  Kerkhoff  bestuurslid geweest van 50PLUS Brabant.

Hij is tevens bestuurslid geweest van het Senioren Belang Valkenswaard en lid van de projectgroep Agenda 22.

Oktober 2017 heeft Jan Kerkhoff, tezamen met Frans van Vonderen en Frans Feijen, de politieke partij Vitaal Valkenswaard opgericht en heeft met deze partij als éénmansfractie tot maart 2022 deelgenomen aan de Gemeenteraad. Eind 2021 is besloten te fuseren met Valkenswaard Lokaal  en zal als lid van deze fractie de komende 4 jaren gemeenteraadslid zijn. .

Marie-Therese Maas-Jacobs
 

Graag wil ik mijzelf even voorstellen.
Ik ben geboren in Eindhoven en sedert 1986 woonachtig in Valkenswaard. Gehuwd en trots op twee kinderen en twee kleinkinderen die ook allemaal een toekomst willen, het liefst in Valkenswaard.
Ben ruim 32 jaar werkzaam geweest als account manager bij ABNAMRO in Eindhoven. De afgelopen jaren verrichtte ik tal van vrijwilligerswerkzaamheden bij de Stichting Leergeld Valkenswaard/Waalre, de scholengemeenschap WereDi, de Zonnebloem Valkenswaard, het Cultuurcentrum De Hofnar, de Stichting met je hart en in de Aula Op de Sil.
Vanaf 2010 ben ik raadslid in Valkenswaard. Op dit moment sta ik aan de start van mijn vierde periode als raadslid.

Als een ‘mensenmens’  duik overal zichtbaar op in de samenleving en ben een volksvertegenwoordiger met een uitgesproken sociaal hart. Ik vind het belangrijk dat volksvertegenwoordigers weten wat er in het dorp speelt en wat kiezers belangrijk vinden. Daarom is het mijn gewoonte met zoveel mogelijk inwoners gesprekken te voeren om aan de weet te komen wat er leeft. Misschien komt het soms over alsof ik zo nodig overal bij betrokken wil zijn. Dat heb ik nog altijd liever als dat men van een raadslid zegt dat die nauwelijks zichtbaar is geweest.
De afgelopen jaren had ik als raadslid onder meer de WMO in mijn portefeuille. Gezamenlijk hebben we geprobeerd de zware lasten van chronische zieken en gehandicapten te verlichten. Ik heb mij niet alleen voor zwakkeren en ouderen ingezet maar ook voor de jeugd.

Ook de komende raadsperiode wil ik me met volle inzet richten op deze doelgroepen. Natuurlijk is er de laatste jaren al best veel bereikt  maar er is in ons dorp nog ontzettend veel te doen.
 

Foto's advertenties-03.jpg
Foto's advertenties-05.jpg
Overzicht kandidaten kieslijst
Foto's advertenties-04.jpg
Foto's advertenties-06.jpg
Foto's advertenties-07.jpg
Foto's advertenties-08.jpg
Foto's advertenties-09.jpg
Foto's advertenties-10.jpg
Foto's advertenties-11.jpg
Foto's advertenties-12.jpg
Foto's advertenties-13.jpg
Foto's advertenties-14.jpg
Foto's advertenties-15.jpg